LIV Verloskundigen

Praktijknieuws

05-12-2018: voorlichtingsavond borstvoeding

13 december is er weer een voorlichtingsavond over borstvoeding. In samenwerking met Naviva bieden wij deze cursus gratis aan voor zwangeren die bij ons onder controle zijn. Heb je interesse? Stuur ons dan een mail om je aan te melden, of geef het door op de controle. Partner of andere introducé is natuurlijk ook van harte welkom.

30-11-2018: december

De decembermaand is bijna aangebroken. Een maand waarin iedereen druk is en waarin veel gefeest wordt. Een maand waarin baby's geboren worden en bovenal een maand waarin wij continu voor jullie klaar blijven staan!

29-09-2018: Careyn wordt Naviva

Op 1 oktober 2018 wordt Careyn Kraamzorg overgenomen door Naviva Kraamzorg.
Alle medewerkers van Careyn Kraamzorg komen in dienst van Naviva. Alle gemaakte afspraken met cliënten en verloskundigen komt Naviva na. Behalve de naam, verandert er voor de cliënten van Careyn Kraamzorg niets. Je hoeft niets aan je inschrijving te veranderen. Ons team blijft ook bij Naviva gewoon bestaan.


Wie is Naviva?

Met ruim 1.000 collega's levert Naviva aan ca 14.000 gezinnen kraamzorg. Ze zijn hiermee een van de grootste kraamzorgaanbieders van Nederland. Juist daarom kunnen ze veel investeren in de scholing van medewerkers en de kwaliteit van zorg. Door buurtgericht te werken met kleine, regionale teams is Naviva altijd dichtbij. Meer weten over Naviva? Neem eens een kijkje op hun website: https://www.naviva.nl/

24-09-2018: Afscheid Kelly

Iedereen is weer terug van haar vakantie. We hebben allemaal heerlijk genoten. Kelly heeft ons de afgelopen tijd op vele vlakken versterkt. Nu Sanne terug is van haar verlof en de vakanties voorbij zijn zal ze bij ons stoppen. Kelly heeft een nieuwe baan gevonden in haar woonplaats Hoogvliet. We wensen haar heel veel geluk op haar nieuwe werkplek. Hoogvliet is een goede en lieve verloskundige rijker

07-08-2018: Voorlichtingsavond borstvoeding

23 augustus is er weer een voorlichtingsavond over borstvoeding. In samenwerking met Careyn bieden wij deze cursus gratis aan voor zwangeren die bij ons onder controle zijn. Heb je interesse? Stuur ons dan een mail om je aan te melden, of geef het door op de controle. Partner of andere introducé is natuurlijk ook van harte welkom. Mocht je nog niet zo ver zwanger zijn: de volgende bijeenkomsten zijn op 18 oktober en 13 december.

06-08-2018: vakantieperiode

Onze assistente is aan het genieten van een welverdiende vakantie. Om die reden zijn we de komende 3 weken voor niet-spoedgevallen wat minder goed bereikbaar. We vragen jullie voor het maken en verzetten van afspraken naar ons te mailen met naam en telefoonnummer. De verloskundige belt je dan binnen 1 werkdag. Voor verloskundige vragen die niet per mail kunnen hebben we een telefonisch spreekuur opgericht van 15u tot 16u. Voor spoedgevallen kunnen jullie natuurlijk gewoon blijven bellen met 0622245541.

01-07-2018: Groot Feest | Winactie | LIV 10 jaar

Wie jarig is trakteert!

De praktijk bestaat 10 jaar. Een fantastische mijlpaal, waar we erg trots op zijn.

Wat zijn we al al onze zwangere dames en hun partners dankbaar voor het grote vertrouwen dat zij steeds weer bij ons weg leggen. Ons jubileum kunnen wij dan ook op geen betere manier vieren dan met jullie.

Het komende jaar gaan wij iedere maand 2 mooie kado's verloten!

- Onder alle nieuwe inschrijvingen verloten wij een fotoshoot bij Lisette's Fotomomenten. Lisette is een leuke, professionele fotograaf uit Maassluis met de gave om je op je gemak te stellen en zo de mooiste foto's te maken! Je hebt de keuze tussen zwangerschaps- en newbornfotografie, in de studio of op locatie.

- Onder alle vrouwen die (in die maand) bevallen zijn verloten wij een kadobon van Prénatal ter waarde van €25.

Wij hopen dat jullie op deze manier mee kunnen genieten van ons jubileum en wensen jullie veel succes met winnen!

Liefs, Iris, Jolanda & Sanne

Voor het laatste nieuws volg ons op Facebook en Twitter.